HOUTEN SNIJPLANK
OP MAAT BESTELLEN?

Vraag je offerte aan.

Ben jij opzoek naar een houten snijplank op maat? Vul hier jouw ideale waardes in en vraag een offerte aan voor jouw eigen unieke houten snijplank op maat. Ook voor bedrijven met oplage meerdere planken tegelijk, of sets doen we graag een passende offerte.  Zodra de offerte binnen is, zullen we proberen je binnen 4 uur een passende offerte doen. Wil je het direct weten, Whatsapp dan even met de Whatsapp button hieronder.

Laten we jouw unieke houten snijplank samenstellen!

Jouw gegevens, zodat we je een vlijmscherpe offerte kunnen toe sturen:

Waarom een snijplank op maat laten maken?

Soms klinkt het niet zo logisch, er zijn toch genoeg houten snijplanken te krijgen? Maar een goed voorbeeld is deze plank hiernaast. Een klant van ons heeft ons de opdracht gegeven om een snijplank op maat te maken. Waarom? Dat zie je, ze hebben een mooie spoelbak. Maar willen soms het aanrecht wat verder uitbreiden. Hiervoor lieten zij speciaal een snijplank op maat maken die hier precies boven past. Deze plank hebben we kunnen maken van Acacia hout. Maar kan natuurlijk ook gewoon van Eikenhout. 

 

Voordelen van een snijplank opmaat laten maken?

  1. Een plank op maat laten maken heeft vele voordelen.
    Je bepaald zelf de ultime afmeting.
  2. Je kan zelf bepalen of je wel of geen sapgeul wil hebben.
  3. Je kan hem zo laten maken dat hij bijvoorbeeld ook netjes in je kast past.
  4. Je kunt zelf bepalen of er handvaten in moeten komen aan de zijkant.
  5. Je hebt een unieke plank die niemand anders heeft.
  6. Er zit een verhaal aan je plank, onze planken worden gemaakt door echte ambacht uit Nederland. Daar vertellen we je graag alles over!
  7. Je stimuleert de kleine ondernemer 😉
Houten snijplank op maat laten maken

Hoe snijplank op maat  bestellen?

Voor u natuurlijk fijn om te weten hoe een aanvraag in zijn werk gaat voor het bestellen van uw snijplank op maat. 

STAP 1. U vraagt uw offerte aan via bovenstaande offerte formulier. (of mailt ons via info@houtensnijplank.nl)

STAP 2. Wij zullen uw aanvraag binnen 24 uur, veelal binnen 4 uur verwerken en krijgt direct een prijs van ons door. (dit doen wij ook vaak eerst via Whatsapp, zodat we snel contact hebben en wellicht wat informatie kunnen uitwisselen.)

STAP 3. U ontvangt een definitieve offerte van ons, deze dient u ten alle tijden eerst te controleren en te bevestigen. Na de offerte zullen wij overgaan op facturatie als alle gegevens compleet zijn.

STAP 4. Zodra de factuur betaald is, kunnen wij uw maatwerk snijplank opdracht doorzetten naar onze productieruimte. 

STAP 5. Wij houden u op de hoogte van de voortgang van de bouw van uw snijplank, levertijd is ongeveer 2-3 weken vanaf definitief bestelbevestiging en factuur betaling.

Waarom wij onze maatwerk snijplanken vooraf factureren? Dit is omdat wij deze definitief op maat voor u maken. En kunnen hierna dan ook niks meer aanpassen. We willen dus ook zeker weten dat deze plank wordt afgenomen en wij onze kostbare arbeidstijd zo goed mogelijk kunnen benutten voor al onze klanten. Eigenlijk gaat het gelukkig altijd goed!
Is dat niet het geval, gaan we natuurlijk samen kijken naar een oplossing.

Plank voor aanrecht keuken op maat gemaakt