Projecten

Inspiratie nodig voor een mooi project?

Wij maken heel veel, misschien soms wel iets te veel, maar dat maakt het ook wel weer leuk. Regelmatig hebben we projecten waar we ook samen met de klant best wel een beetje trots op zijn en dat mag gezien worden toch!

 Wil je nou ook zo’n mooi project met ons doen? vraag een offerte aan voor jouw eigen project met hout. 

Prachtig Nederlands Ambacht
Echt Nederlands product, van Nederlandse bodem en duurzaam bosbeheer worden eiken bomen uit Nederland gebruikt voor onze maatwerk houten snijplanken. Een plank met een verhaal...
Offerte aanvragen
Maatwerk snijplank offerte aanvragen?
Wij maken van echt Nederlands Eikenhout maatwerk snijplanken / hakblokken / serveer en tappasplanken. Benieuwd naar jou eigen maatwerk plank prijs?
Offerte aanvragen
Maatwerk snijplank
Iedere maat is leverbaar, dik of dun, lang of kort vraag jouw unieke snijplank aan. Binnen 4 uur ontvang je van ons jouw prijs!
Offerte aanvragen
Previous
Next

Waarom een grote houten snijplank?

Lees snel verder!

Een grote houten snijplank kun je heel veelzijdig gebruiken. Het fijne van een grote houten snijplank is dat je hier alle ruimte hebt om je gerecht op te presenteren en / of aan te snijden. Handig, want dat scheelt een hoop heen en weer lopen in huis. Alles bij elkaar op een grote houten snijplank.

Onderhoud je grote houten snijplank

Onze adviezen

Een grote houten snijplank past gelukkig, in de meeste gevallen, niet in de vaatwasser. Je kunt hem dan ook het beste gewoon afwassen met een klein sopje en warm water. Even flink schrobben met een borstel en droog de grote houten snijplank daarna goed af met een theedoek. Zodat je hem niet te nat terug zet in de kast.