Grote Houten Snijplank

Wil je een groot formaat houten snijplank kopen?

Ben je opzoek naar een grote houten snijplank met meer ruimte, dan ben je bij Houtensnijplank.nl op het juiste adres. Wij verkopen de meest uiteenlopende snijplanken. Maar kunnen ook een grote snijplank voor jou op maat maken.
Een snijplank met lekker veel ruimte, het grote oppervlak bied je alle mogelijkheden. Bekijk hieronder onze favoriete grote houten snijplanken. Of bestel er één op maat en vraag een offerte aan voor jouw eigen grote houten snijplank.

Style de Vie

Grote Houten snijplank

Eén van de mooie grote houten snijplanken zijn de snijplanken van Style de Vie. Acacia houten snijplank van Style de Vie van 50 x35 cm x 3 cm dik Acacia hout is een echte trendsetter.

Op deze grote houten snijplank kun je gemakkelijk je kalkoen, Picana en grote mooie Spareribs op serveren. Of gewoon eigenlijk alles wat groot is. De houtensnijplank heeft standaard een diepe sap geul, zodat niet alle vleessappen zo de tafel op lopen.

Bestel deze houten snijplank direct! (wil je ook zijn kleine broertje erbij van 40×29,2cm en 3 cm dik als set dat kan natuurlijk ook.)

Onderhoud je grote houten snijplank

Onze adviezen

Een grote houten snijplank past gelukkig, in de meeste gevallen, niet in de vaatwasser. Je kunt hem dan ook het beste gewoon afwassen met een klein sopje en warm water. Even flink schrobben met een borstel en droog de grote houten snijplank daarna goed af met een theedoek. Zodat je hem niet te nat terug zet in de kast.
Prachtige grote notenhouten snijplank
Noten houten grote snijplank op maat gemaakt.

Waarom een grote houten snijplank?

Lees snel verder!

Een grote houten snijplank kun je heel veelzijdig gebruiken. Het fijne van een grote houten snijplank is dat je hier alle ruimte hebt om je gerecht op te presenteren en / of aan te snijden. Handig, want dat scheelt een hoop heen en weer lopen in huis. Alles bij elkaar op een grote houten snijplank.

MAATWERK GROTE SNIJPLANK NODIG?

Wij maken ook grote snijplanken op maat, 
veelal van Notenhout of Eikenhout.

Whatsappen?
1
Whatsapp met ons!
Scan de code
Hoi Elmar hier, kan ik je ergens mee helpen?