Houten snijplank op maat

Laat je snijplank op maat maken!

Vul hier jouw ideale maat in en vraag je offerte aan voor jouw eigen Unieke houten snijplank op maat. Ook voor bedrijven met oplage meerdere planken tegelijk, of sets doen we graag een passende offerte. Tevens ontvang jij binnen 4 uur je offerte van de door jouw ingevulde snijplank gegevens. (veelal sturen we je een whatsappje vooraf met een indicatie prijs)

Begin nu met het samenstellen van jouw unieke houten snijplank!

Jouw gegevens, zodat we je een vlijmscherpe offerte kunnen toe sturen:

Hoe werkt een snijplank op maat bestellen?

Als jij een snijplank op maat aanvraagt, dan gaan wij bijna direct aan de slag met het maken van een offerte prijs voor je.

Het kan natuurlijk zijn dat wij hard aan het werk zijn met andere mooie snijplanken, maar wij proberen altijd tussendoor even een prijsje te geven. Dat kan ook via Whatsapp zijn, omdat dit lekker snel schakelt. (moet je wel even je nummer doorgeven natuurlijk ;))

OVERLEG:

Na jou de richtprijs te hebben gegeven van jouw unieke maatwerk snijplank. En jij je hierin kunt vinden, kunnen we eventuele details nog verder bespreken en eventueel even overleggen over de meerprijs voor speciale wensen. Bellen mag natuurlijk ook altijd even op 06-11044552.

BESTELLING PLAATSEN

Na de overeenkomst van de prijs en de samenstelling, sturen wij je eerst nog een definitieve offerte toe, deze dient te worden geaccepteerd, waarna we je voor opdracht altijd de factuur sturen. Zodra deze betaald is, gaan we je order in onze werkplaats doorgeven en starten we met het bouwen van jouw unieke snijplank op maat. 

LEVERTIJDEN:

Okee, dit is natuurlijk altijd gevaarlijk ;). Maar we doen ons best de maatwerk snijplanken altijd tussen de 2 á 3 werkweken klaar te hebben. Hierover kan u natuurlijk altijd navraag doen. Veelal wordt deze richtlijn gewoon behaalt. 
Moet het sneller? Mag het langer duren, geef dat dan ook gerust even aan. Soms kan het niet altijd, i.v.m. drukte. Maar dat zullen ook wij natuurlijk aan u aangeven.

VERZENDING:

Samen kiezen we een verzend optie voor uw unieke plank. U kunt deze natuurlijk altijd bij ons komen afhalen (op afspraak) of wij kunnen hem naar u toesturen. Wij rekenen hier wel extra voor, omdat het goed inpakken van snijplanken een aardig werkje is. We willen natuurlijk graag dat jouw plank heel aankomt bij je.

Heb je nog vragen?
Whatsapp of bel me gerust even op 06-11044552 

Groetjes
Elmar Schouten

houten snijplank op maat laten maken
Whatsappen?
1
Whatsapp met ons!
Scan de code
Hoi Elmar hier, kan ik je ergens mee helpen?