Kerstpakket

Met houten snijplank bestellen!

Ben je opzoek naar een houten snijplank met de kerst of voor in een kerstpakket. Dan ben je bij Houtensnijplankjes.nl aan het goede adres. Of het nu om 1 of 100 kerstpakketten gaat, wij pakken ze netjes voor u in en zorgen dat u een top geschenk heeft met een houten snijplank, wijntje, of wat lekkers.

Stuur een mail met je wensen naar: info@houtensnijplank.nl

LET OP! Wil je zeker zijn van een goede levering, bel ons even dan kunnen we kijken welke planken voor u meest geschikt zijn. 06-11044552  of whatsappen mag ook!

Of bekijk eerst het assortiment, wij kunnen zeker wat betekenen als het om aantallen gaat. Al vanaf 10 stuks kunnen we je een interessant voorstel doen.

Met kerst een houten snijplank geven

Een smakelijk cadeau

Hoe leuk is het als je een houten snijplank kan geven met de kerstdagen. In een kerstpakket of gewoon persoonlijk. Het leuke van een mooie snijplank is dat je deze altijd gebruikt. Je geeft een houtensnijplank dan ook echt als cadeau voor langere tijd.

Laat het ons weten mail: info@houtensnijplank.nl

groetjes 
Elmar

Laat je houten snijplank graveren

Maak het persoonlijk

Een kerst geschenk wordt pas echt leuk als je de snijplank laat graveren. Met een leuke slogan, iemand zijn naam, het logo of een woord dat bij hem of haar past. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Laseren / graveren kan al vanaf € 7,50 (afhankelijk van de oplage en grootte)

Laat het ons weten mail: Info@Houtensnijplank.Nl

 

Niet te groot assortiment

Een smakelijk cadeau

Grote houten snijplank nodig? Dan ben je bij houtensnijplank.nl aan het goede adres. We hebben nog niet een heel groot assortiment aan grote houten snijplanken. We willen namelijk alleen de juiste maten kunnen leveren. Ook de juiste grootte is hierbij van belang. Hoe groter een houten snijplank moet zijn, hoe meer hij vaak ook kost. Dat betekend dat hier makkelijker maatwerk kan worden geleverd, bij het vervaardigen van een grote houten snijplank.

Grote houten snijplank op maat

Maak het persoonlijk

Wil jij een op maat gemaakte grote houten snijplank bestellen bij Houtensnijplank.nl dan kun je het beste even een offerte aanvraag doen. Wij produceren via Nederlandse Bossen eigen grote houten snijplanken op maat. Dat betekend dat je voor iedere maat bij ons terecht kan.

Handige informatie!

Wil jij graag een houten snijplank kopen? Maar weet je niet welk houten snijplank nu voor jou geschikt is? Dat vertellen we je graag.
Aller eerst is het belangrijk om te weten waarvoor je een houten snijplank gaat gebruiken.
Ga je bijvoorbeeld BBQ’en, zoals wij vaak doen, of heb je een feestje waarbij je tapas wilt serveren, of ga je een snijplankje gebruiken bijvoorbeeld om lekkere stukjes kaas op te serveren? Allemaal verschillende momenten waarop je heel goed een houten snijplank kunt gebruiken.

Het formaat van je snijplank is ook afhankelijk van wat je op je één van je houten snijplanken gaat snijden. 
Neem altijd een beetje extra ruimte in acht. Heb je bijvoorbeeld een stuk van 20 x 10 cm houdt dan minimaal 10 cm rondom extra aan, dus een plank is dan fijn als deze bijvoorbeeld 40 x 30 cm is. Dan heb je ideaal de ruimte.

Gebruik je de houten snijplank voor je BBQ, dan zijn er twee momenten waarop je deze zou kunnen toepassen.

Bij het versnijden, uitbenen en kruiden van je vlees, echter hiervoor zijn houten snijplankjes minder geschikt vinden wij. Hiervoor gebruiken we vaker kunststof snijplanken. Om zo eventuele kruisbesmettingen tegen te gaan.

Of gebruik bij het aansnijden en serveren van je prachtig gegrilde vlees. Als je uren hebt staan bbq’en “low en slow” of een mooi stukje vlees hebt gegrild. Dan wil je deze natuurlijk wel op een mooie manier serveren. Dat kan met een robuuste houten snijplank. Snijplanken zijn ideaal geschikt om je vlees op aan te snijden. Het mes wordt minder snel bot, als je snijdt op een houten snijplank en het mooie is dat op een natuurlijke manier de snede in de houten snijplank zich zelf weer dichten. Goede houten snijplanken zijn voldoende vochtig / voldoende in de olie gezet, om zo op een natuurlijke manier zich weer te kunnen herstellen.

De ideale maat van een houten snijplank is hierbij dan ook de maat waarvoor jij graag kookt. Hou je van grote stukken vlees, neem dan niet een te klein houten snijplankje, maar ga voor een grotere houten snijplank. Ben je meer van het fijne vlees, dan kun je bijvoorbeeld één van onze kleinere houten snijplankjes kiezen.

Tapas serveren op een houten snijplank is een heel leuke manier van presentatie. Of het nu om een feestje gaat, of gezellig met zijn tweeën. Met een houten snijplank heb je hiermee altijd een goede manier van serveren. Zeg nu zelf, een mooie houten snijplank met een stukje kaas en worstje erop ziet er toch veel leuker uit dan een ordinair bord. Of een kunststof snijplank. Tenminste, ik zou zeker kiezen voor één van de houten snijplanken van ons 😉 .

Het leuke is dat je bij het gebruik van een houten snijplank je presentatie er top uit laat zien. Een lekker glaasje wijn erbij, of een mooi speciaal biertje als je daar van houdt maakt het natuurlijk helemaal af. Eet smakelijk en drink met mate!

Onze unieke snijplanken maken iedere keuken, barbeque of feest nét even mooier. Uit het juiste hout gesneden.

Whatsappen?
1
Whatsapp met ons!
Scan de code
Hoi Elmar hier, kan ik je ergens mee helpen?