Over ons

De gezichten achter de planken

Sinds 2017 is de oprichter Elmar met zijn passie voor BBQ gestart. Aangestoken door zijn buurman en de mooie stukken vlees die verkrijgbaar zijn via de plaatselijke landwinkel werd de hobby steeds leuker. Mooie gerechten, mooie stukken vlees die van de BBQ kwamen.

Deze mooie gerechten wilde hij goed kunnen aansnijden en serveren. Een houten (serveer) snijplank is daarbij een prachtige manier om een natuurlijke manier je gerecht aan te kunnen snijden, maar ook te kunnen serveren. Net even de extra aandacht aan het moment van bediening!

Elmar Schouten

Eigenaar

Echte bbq liefhebber en hou ervan om mensen op een leuke manier te bedienen. 

In mijn zoektocht naar een goede houten snijplank, kwam ik er achter dat dit nog vrij lastig is om te verkrijgen. Hier heb ik dan ook mijn eigen kennis en kunde van het gebruik van houten snijplanken gestopt in deze website. 

Wil je wat weten? Bel me gerust of neem even contact op via het contact formulier.

Constance Put

Mede eigenaar

Met als achtergrond van de Hotelbranche en een passie voor gastvrijheid is Constance ook met Houtensnijplankjes.nl enorm in haar element.

Als geen ander weet ze hoe leuk het is je gasten te verbazen en in de watten te leggen. Met een prachtige houtenplank kun je net even dat verschil maken. Geen gewoon bord, of kunststof snijplank, nee, een mooie sfeervolle stoere houten snijplank, maakt het gerecht of bediening helemaal af.

Whatsappen?
1
Whatsapp met ons!
Scan de code
Hoi Elmar hier, kan ik je ergens mee helpen?